IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE

6.400Ft

Az IONIC KISS™ egészségtudatos fogkefecsalád. A hatékony ionizációs technológiának köszönhetően sikeresen távolítja el a lerakódott lepedéket, amely a lakosság közel 100%-át érintő fogágyi betegségek okozói, egyúttal az ínyeket is felfrissíti. És miben rejlik az ionizáció titka? Fogaink felülete és a rárakódó lepedék is -amely baktériumokból és egyéb kórokozókból áll – mind negatív töltésűek, ezért nem vonzzák egymást. Nyálunk töltése viszont pozitív,  amelynek hatására a plakk elemei kötődni fognak egymáshoz. Az IONIC KISS™ fogkefék erős negatív töltésű ionokat bocsátanak ki, ezáltal megszűnik a vonzás az elemek között: a lepedék nem fog a fogakra tapadni, így a fogkefe sörtéivel könnyen eltávolíthatjuk a szennyeződést.

Törlés

Ingyenes szállítás 10 000 Ft felett!

Leírás

Mi mire való a fogkefén és hogyan működik?

Az ionizáció bekapcsolása

A fogkefe technológiájának aktiválásához csupán annyit kell tennie, hogy nedves kézzel megérinti a fogkefe érintkező felületét, majd úgy mossa a fogát, ahogyan bármilyen egyéb fogkefével tenné.

A nyála érintkezni fog az induktív nyéllel, mégpedig a fogkefe fején lévő réseken keresztül, melynek következtében lép fel az ionizációs tisztító hatás.

Töltöttség ellenőrzése

Normál használat mellett az IonicKiss fogkefék beépített (nem cserélhető) elemei egy évet ki kell, hogy bírjanak még mielőtt azokat cserélni kellene.

A töltöttségi szint állapotát a fogkefe alján található nyomógomb nyomva tartásával tudja ellenőrizni, melynek hatására fentebb a töltöttség jelző LED elkezd világítani. A fényerő erősségéből következtethet arra, hogy a testet cserélni kell-e vagy sem.

További információk

Színek

Kék, Narancs, Rózsaszín, Zöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük